Kasno jesenska gnojidba travnjaka
Za zimsku gnojidbu preporučujemo Landscaper Pro 14 5 21 u količini 40-45 g/m2, uz 10% popusta.

Landscaper Pro
image01

Otvorili smo Uljaru
Posjetite novootvorene stranice Uljare Poljoposavec i prepustite se blagodatima ponude nastale iz želje da vam približimo vrijednu hranu nastalu iz kvalitetnih namirnica uzgojenih u Međimurju i okolici.

Posjetite Uljaru
image01

Proizvodi iz našeg asortimana: Vrtkoblen, TRAVKOblen, Željezo u prahu, Za stabljiku i plod, Univerzalno folijarno gnojivo, Univerzalno gnojivo za list i cvijet, Osmocote Plus tablete, KORIJEN, CVIJETKO.
Supstrati iz našeg asortimana
: Biokompovit Classic, Biokompovit Univerzal, Biopost, Biokompovit trava.

Hobi program
image01

Naš široki raspon gnojiva sa kontroliranim otpuštanjem hranjiva osigurava dugotrajni, zdravi i održivi rast Vaših biljaka u hortikulturi, voćarstvu povrćarstvu i vinogradarstvu

Gnojiva
image01

Točna aplikacija igra važnu ulogu u programu održavanja travnjaka pa je odabir dobrog razbacivača od presudne važnosti. Everris profesionalcima nudi izbor između tri provjerena modela.

Rasipači
image01

Omogućite svojim biljkama da ostvare vlastitu genetsku predispoziciju, puni potencijal rasta, razvoja i cvatnje. U ponudi nudimo najsuvremenije supstrate za uzgoj presadnica, sadnica povrća, cvijeća i drugog ukrasnog bilja.

Supstrati
image01

Everris

Peters Excel

Peters Excel

Peters Excel proizvodi koje nudi Everris, predstavljaju jedinstvene formulacije. Ovi proizvodi omogućavaju kompletnu biljnu ishranu koristeći samo jedan spremnik koncentrirane otopine uzimajući u obzir kvalitetu vode za navodnjavanje. To će smanjiti rad I kompletne troškove.Svi Peters Excel proizvodi su kompletno vodotopivi te vaš sustav navodnjavanja ostaje čisti..

Everris nudi dvije vrste Peters Excel proizvode, “Zakiseljivači” za tvrdu vodu i “CalMag” za meku vodu.

“Zakiseljivači” neutraliziraju bikarbonate u vodi što omogućava postizanje stabilne pH vrijednosti u supstratu. Na taj način reducira se i EC vrijednost vode za navodnjavanje. “Zakiseljivači” sadrže također M-77 tehnologiju koja omogućava maksimalno usvajanje hranjiva. naposljetku , “Zakiseljivači” daju izvrstan rast i boju biljka zbog visokih količina helatiniziranih mikroelemenata.

“CalMag” daju konstantu opskrbu kalcija i magnezija, koju nedostaju u mekim vodama. Ekstremno su pouzdani zbog sirovina iz kojih su komponirani i helatinizizranih mikrolelmenata. To daje zdravu boju i optimalan rast.

Slično “Zakiseljivačima,” “CalMag” proizvodi također sadrže M-77 tehnologiju i koncept jednog spremnika za pripremu hranjiveotopine; svi hranjivi elementi u jednom spremniku.

Bilo za uvjete tvrde ili meke vode, Everris ima pravo rješenje za profesionalne uzgajivače u uzgoju zdravih i jakih biljaka zahvaljujući Peters Excel proizvodima.

 

Peters excel porizvodi u našoj ponudi:

    za tvrde vode:

     

  • Peters excel 18+10+18+2MgO+mikroelementi
  • Peters excel 14+10+26+2MgO+mikroelementi
  • Peters excel 15+15+25+mikroelementi

 

    za meke vode:
  • Peters excel 13+5+20+7CaO+2MgO+mikroelementi

 

FORMULACIJA PRIMJENA KOLIČINA
(kg / 1000 l)
18+10+18+2 MgO+ME za opću uporabu (tvrda voda) 1,0-1,5
14+10+26+2 MgO+ME jačanje stabla i ploda (tvrda voda) 1,0-1,5
15-15-25+1 MgO+ME ekstra tvrda voda 1,0-1,5
13+05+20+7CaO+2 MgO+ME za jačanje stabla i ploda, u slučaju veće
potrebe za kalcijem, meka voda
1,0-1,5

 

Pogledajte katalog 2012