Kasno jesenska gnojidba travnjaka
Za zimsku gnojidbu preporučujemo Landscaper Pro 14 5 21 u količini 40-45 g/m2, uz 10% popusta.

Landscaper Pro
image01

Otvorili smo Uljaru
Posjetite novootvorene stranice Uljare Poljoposavec i prepustite se blagodatima ponude nastale iz želje da vam približimo vrijednu hranu nastalu iz kvalitetnih namirnica uzgojenih u Međimurju i okolici.

Posjetite Uljaru
image01

Proizvodi iz našeg asortimana: Vrtkoblen, TRAVKOblen, Željezo u prahu, Za stabljiku i plod, Univerzalno folijarno gnojivo, Univerzalno gnojivo za list i cvijet, Osmocote Plus tablete, KORIJEN, CVIJETKO.
Supstrati iz našeg asortimana
: Biokompovit Classic, Biokompovit Univerzal, Biopost, Biokompovit trava.

Hobi program
image01

Naš široki raspon gnojiva sa kontroliranim otpuštanjem hranjiva osigurava dugotrajni, zdravi i održivi rast Vaših biljaka u hortikulturi, voćarstvu povrćarstvu i vinogradarstvu

Gnojiva
image01

Točna aplikacija igra važnu ulogu u programu održavanja travnjaka pa je odabir dobrog razbacivača od presudne važnosti. Everris profesionalcima nudi izbor između tri provjerena modela.

Rasipači
image01

Omogućite svojim biljkama da ostvare vlastitu genetsku predispoziciju, puni potencijal rasta, razvoja i cvatnje. U ponudi nudimo najsuvremenije supstrate za uzgoj presadnica, sadnica povrća, cvijeća i drugog ukrasnog bilja.

Supstrati
image01

Everris

Agroblen (2)

Gnojivo sa postupnim otpuštanjem hranjiva. Ovojnica od biljnih ulja kontrolira otpuštanje hranjiva čime se osigurava ujednačen i razvijen nasad. Primjenjuje se za osnovnu gnojidbu povrća koje se uzgaja za plod ( rajčica, paprika, krastavac, itd.), kao i za gnojidbu korijenastog povrća.

Agroblen 15 8 16 MgO SO3, trajanje 5-6 mjeseci

Gnojivo sa postupnim otpuštanjem hranjiva. Ovojnica od biljnih ulja kontrolira otpuštanje hranjiva čime se osigurava ujednačen i razvijen nasad. Primjenjuje se za osnovnu gnojidbu povrća koje se uzgaja za plod ( rajčica, paprika, krastavac, itd.), kao i za korijenastog povrća.

  • rajčica (redna primjena) 400 – 600 kg/ha
  • paprika (redna primjena) 400 – 500 kg/ha
  • krastavac (redna primjena) 400 – 600 kg/ha
  • lubenica (redna primjena) 200 – 400 kg/ha
  • jagoda 10 – 12 g po biljci
  • mrkva (razbacivanje širom) 400 – 600 kg/ha

NAČIN PRIMJENE:

- najviše 1 – 2 tjedna prije sadnje

- pri razbacivanju širom AGROBLEN je potrebno unijeti u tlo do maksimalno 10 cm dubine

- nasadi koji se navodnjavaju sustavom kapanja se gnoje polaganjem AGROBLENA u kanalić ispod crijeva za navodnjavanje na dubini od 5 cm

 

Agroblen 18 8 16 MgO 2-3 MJESECA

Gnojivo sa postupnim otpuštanjem hranjiva. Ovojnica od biljnih ulja kontrolira otpuštanje hranjiva čime se osigurava ujednačen i razvijen nasad.

Primjenjuje se za osnovnu gnojidbu lisnatog povrća kraćeg vremena uzgoja ( salata, špinat, blitva, kupus, itd.)

NAČIN PRIMJENE: primijeniti u količini od 25 – 30 g/m2 (razbacivanjem širom); unijeti gnojivo u tlo do 10 cm dubine; za najbolje rezultate se preporuča ciljana prihrana sa vodotopivim folijarnim gnojivima AGROLEAF i PETERS PROFESSIONAL.