Kasno jesenska gnojidba travnjaka
Za zimsku gnojidbu preporučujemo Landscaper Pro 14 5 21 u količini 40-45 g/m2, uz 10% popusta.

Landscaper Pro
image01

Otvorili smo Uljaru
Posjetite novootvorene stranice Uljare Poljoposavec i prepustite se blagodatima ponude nastale iz želje da vam približimo vrijednu hranu nastalu iz kvalitetnih namirnica uzgojenih u Međimurju i okolici.

Posjetite Uljaru
image01

Proizvodi iz našeg asortimana: Vrtkoblen, TRAVKOblen, Željezo u prahu, Za stabljiku i plod, Univerzalno folijarno gnojivo, Univerzalno gnojivo za list i cvijet, Osmocote Plus tablete, KORIJEN, CVIJETKO.
Supstrati iz našeg asortimana
: Biokompovit Classic, Biokompovit Univerzal, Biopost, Biokompovit trava.

Hobi program
image01

Naš široki raspon gnojiva sa kontroliranim otpuštanjem hranjiva osigurava dugotrajni, zdravi i održivi rast Vaših biljaka u hortikulturi, voćarstvu povrćarstvu i vinogradarstvu

Gnojiva
image01

Točna aplikacija igra važnu ulogu u programu održavanja travnjaka pa je odabir dobrog razbacivača od presudne važnosti. Everris profesionalcima nudi izbor između tri provjerena modela.

Rasipači
image01

Omogućite svojim biljkama da ostvare vlastitu genetsku predispoziciju, puni potencijal rasta, razvoja i cvatnje. U ponudi nudimo najsuvremenije supstrate za uzgoj presadnica, sadnica povrća, cvijeća i drugog ukrasnog bilja.

Supstrati
image01

Upis polaznika na tečaj o Održivoj uporabi pesticida - dopunska izobrazba

Obavještavamo zainteresirane da upisujemo polaznike za tečaj Održive uporabe pesticida za profesionalne korisnike – DOPUNSKA IZOBRAZBA. Tečaj će se održati u prostorijama POLJO POSAVEC, Dunjkovec, I. G. Kovaćića BB, 11.02.2022. od 15:30 do 20:30 sati. Izobrazba traje 5 školskih sati + ispit.

Prijavnicu za tečaj možete skinuti ovdje. Prijavnicu dostaviti osobno u POLJO POSAVEC. Uz prijavnicu obavezno dostaviti fotokopiju osobne iskaznice, fotokopiju stare iskaznice profesionalnog korisnika te presliku svjedodžbe/diplome o stečenom obrazovanju ili drugog odgovarajućeg dokumenta.

Cijena izobrazbe je 175,00 kn sa ispitom i iskaznicom.

Sve informacije na telefon: 040/829-368

Upis polaznika na tečaj Održive uporabe pesticida

odrziva uporaba pesticidaObavještavamo zainteresirane da upisujemo polaznike na tečaj Održive uporabe pesticida za profesionalne korisnike. Tečaj će se održati u Područnoj školi Dunjkovec  od 25. do 27. veljače s početkom u 15.30. Tečaj traje 15 školskih sati + ispit.  Za izobrazbu kroz modul za profesionalne korisnike može se prijaviti punoljetna osoba koja je završila najmanje osnovnu školu u trajanju 8 godina.

Obveznici izobrazbe nakon položenog ispita dobivaju potvrdu o položenom ispitu. Prijavnicu za tečaj možete skinuti ovdje.

Dokaz o završem školovanju i prijavnicu dostaviti osobno u Poljo Posavec.  

Cijena tečaja je  387,50 kn sa ispitom i iskaznicom.

Sve informacije na telefon: 040/829-368, 829 532.

Obavijest o novom broju žiro računa

onama1

Obavještavamo Vas da sa današnjim danom prestaje važiti naš dosadašnji žiro račun, te Vas molimo da sve uplate od 01.12.2012.g. vršite na naš novi žiro račun otvoren kod PRIVREDNE BANKE ZAGREB d.d.

ŽIRO RAČUN: 2340009-1116009617

SWIFT: PBZGHR2X

IBAN: HR572340009111600961 7

Dunjkovec, 30.11.2012.

logo

Otvorili smo vrhunski opremljenu uljaru u Međimurju

Dragi naši posjetitelji,

velika nam je čast obavijestiti vas da smo nakon više od dvije godine predanog rada na projektu otvorili vrhunski opremljenu uljaru u Dunjkovcu na adresi I. G. Kovačića bb.

Sva ulja proizvodimo s maksimalno pažnje, a dobivena su iz domaćih - međimurskih koštica. Iz ponude bučinih ulja izdvajamo:

  • Zlotno Olje - nerafinirano 100% bučino ulje
  • Hladno prešano - nerafinirano 100% bučino ulje vrhunske kvalitete
  • Mamičino ulje - mješavina domaćeg bučinog ulja - nerafinirano
  • Salatno ulje - mješavina domaćeg bučinog ulja za salate 

 

U sklopu uljare nalazi se i trgovina zdrave hrane sa mnoštvom ukusnih, prvenstveno zdravih, a i nesvakidašnjih delicija, od kojih svakako morate probati bučine koštice uvaljane u mliječnu čokoladu s okusom maline, naranče ili za vas prave kavoljupce - crne čokolade s kavom. Osim toga, očekujemo vas i s ponudom ostale zdrave hrane od čega izdvajamo: 

  • domaću međimursku hajdinsku kašu
  • konopljino ulje
  • maca prah
  • chia sjemenke 

I mnoštvo ostalih zdravih noviteta koje redovito uvodimo u ponudu.

Uljara i trgovina zdrave hrane

Za ovo posebno vrijeme darivanja osmislili smo i poklone kojima ćete svoje poslovne partnere razveseliti nečim drugačijim, ali i ukusnim.

Pogledajte ponudu naših POSLOVNIH POKLONA.

Za vas koji ste navikli na kupovinu iz fotelje u siječnju pripremamo internetsku trgovinu u kojoj će se nalaziti cjelokupna ponuda trgovine zdravom hranom.

Želimo vam ugodne blagdane i mnogo uspjeha u nadolazećoj 2015. godini,

vaš Poljo Posavec!

Scotts professional postaje Everris TM

everis vijest1Poštovani kupci, u veljači ove godine Scotts Miracle Gro kompanija prodala je svoj sektor proizvodnje profesionalnih gnojiva ICL grupi. U tvornicama u Heerlenu (Nizozemska)  i Charlestonu (SAD) direktori Scotts Professionala i ICL-A predstavili su novo ime za globalni profesionalni biznis: EverrisTM.  

Predstavljen je novi logo tvrtke „Vođeni inovacijama, inspirirani prirodnom“.

Ime Everris je simbol opredjeljenja kompanije daljnjemu poboljšanju tehnologije, proizvoda i usluga za profesionalce svuda po svijetu. Koristeći najbolje od Scotts Professionala i  ICL-a, Everris će nastaviti  razvitak svjetski poznatih visoko efikasnih brandova i proizvoda, uključujući  Osmocote®, Peters®, Universol®, Agriform®, Sierraform® GT, Sierrablen® Plus i Agroblen®. Za  krajnje korisnike ovih gnojiva ništa bitno se neće  promijeniti osim imena tvrtke. Proizvodi i  načini upotrebe neće se promijeniti. Štoviše možete očekivati poboljšanje postojećih proizvoda i daljnje inovacije.  
Više na everris.com