Kasno jesenska gnojidba travnjaka
Za zimsku gnojidbu preporučujemo Landscaper Pro 14 5 21 u količini 40-45 g/m2, uz 10% popusta.

Landscaper Pro
image01

Otvorili smo Uljaru
Posjetite novootvorene stranice Uljare Poljoposavec i prepustite se blagodatima ponude nastale iz želje da vam približimo vrijednu hranu nastalu iz kvalitetnih namirnica uzgojenih u Međimurju i okolici.

Posjetite Uljaru
image01

Proizvodi iz našeg asortimana: Vrtkoblen, TRAVKOblen, Željezo u prahu, Za stabljiku i plod, Univerzalno folijarno gnojivo, Univerzalno gnojivo za list i cvijet, Osmocote Plus tablete, KORIJEN, CVIJETKO.
Supstrati iz našeg asortimana
: Biokompovit Classic, Biokompovit Univerzal, Biopost, Biokompovit trava.

Hobi program
image01

Naš široki raspon gnojiva sa kontroliranim otpuštanjem hranjiva osigurava dugotrajni, zdravi i održivi rast Vaših biljaka u hortikulturi, voćarstvu povrćarstvu i vinogradarstvu

Gnojiva
image01

Točna aplikacija igra važnu ulogu u programu održavanja travnjaka pa je odabir dobrog razbacivača od presudne važnosti. Everris profesionalcima nudi izbor između tri provjerena modela.

Rasipači
image01

Omogućite svojim biljkama da ostvare vlastitu genetsku predispoziciju, puni potencijal rasta, razvoja i cvatnje. U ponudi nudimo najsuvremenije supstrate za uzgoj presadnica, sadnica povrća, cvijeća i drugog ukrasnog bilja.

Supstrati
image01

Kasno jesenska gnojidba travnjaka

jesenZima također može biti teško razdoblje za uzgoj travnjaka. Kako biljke podnose hladne dane (dobro ili loše) direktno se odražava na kondiciju koju će travnjak imati narednog proljeća. Ovakav uzgoj gustog i snažnog travnjaka pored estetske vrijednosti ima za posljedicu i bitno smanjene mogućnosti razvoja korova.

 

 Kasno jesenskom gnojidbom nužno je postići tri važne prednosti:

  • održati travnjak zelenim dulje u zimskom razdoblju i uživati u njegovoj zelenoj boji u vrijeme kada negnojeni travnjaci postaju smeđi
  • produljiti razvoj snažnog podzemnog sustava korijenja i rizoma
  • potaknuti biljke trave na razvoj gušćeg i zelenijeg nasada u ranijem roku narednog proljeća, dok su negnojeni travnjaci još uvijek neobojeni i rijetkoga sklopa.

 
Za zimsku gnojidbu preporučujemo Landscaper Pro 14 5 21 u količini 40-45 g/m2.