Kasno jesenska gnojidba travnjaka
Za zimsku gnojidbu preporučujemo Landscaper Pro 14 5 21 u količini 40-45 g/m2, uz 10% popusta.

Landscaper Pro
image01

Otvorili smo Uljaru
Posjetite novootvorene stranice Uljare Poljoposavec i prepustite se blagodatima ponude nastale iz želje da vam približimo vrijednu hranu nastalu iz kvalitetnih namirnica uzgojenih u Međimurju i okolici.

Posjetite Uljaru
image01

Proizvodi iz našeg asortimana: Vrtkoblen, TRAVKOblen, Željezo u prahu, Za stabljiku i plod, Univerzalno folijarno gnojivo, Univerzalno gnojivo za list i cvijet, Osmocote Plus tablete, KORIJEN, CVIJETKO.
Supstrati iz našeg asortimana
: Biokompovit Classic, Biokompovit Univerzal, Biopost, Biokompovit trava.

Hobi program
image01

Naš široki raspon gnojiva sa kontroliranim otpuštanjem hranjiva osigurava dugotrajni, zdravi i održivi rast Vaših biljaka u hortikulturi, voćarstvu povrćarstvu i vinogradarstvu

Gnojiva
image01

Točna aplikacija igra važnu ulogu u programu održavanja travnjaka pa je odabir dobrog razbacivača od presudne važnosti. Everris profesionalcima nudi izbor između tri provjerena modela.

Rasipači
image01

Omogućite svojim biljkama da ostvare vlastitu genetsku predispoziciju, puni potencijal rasta, razvoja i cvatnje. U ponudi nudimo najsuvremenije supstrate za uzgoj presadnica, sadnica povrća, cvijeća i drugog ukrasnog bilja.

Supstrati
image01

Upis polaznika na tečaj Održive uporabe pesticida

odrziva uporaba pesticidaObavještavamo zainteresirane da upisujemo polaznike na tečaj Održive uporabe pesticida za profesionalne korisnike. Tečaj će se održati u Područnoj školi Dunjkovec  od 25. do 27. veljače s početkom u 15.30. Tečaj traje 15 školskih sati + ispit.  Za izobrazbu kroz modul za profesionalne korisnike može se prijaviti punoljetna osoba koja je završila najmanje osnovnu školu u trajanju 8 godina.

Obveznici izobrazbe nakon položenog ispita dobivaju potvrdu o položenom ispitu. Prijavnicu za tečaj možete skinuti ovdje.

Dokaz o završem školovanju i prijavnicu dostaviti osobno u Poljo Posavec.  

Cijena tečaja je  387,50 kn sa ispitom i iskaznicom.

Sve informacije na telefon: 040/829-368, 829 532.