Kasno jesenska gnojidba travnjaka
Za zimsku gnojidbu preporučujemo Landscaper Pro 14 5 21 u količini 40-45 g/m2, uz 10% popusta.

Landscaper Pro
image01

Otvorili smo Uljaru
Posjetite novootvorene stranice Uljare Poljoposavec i prepustite se blagodatima ponude nastale iz želje da vam približimo vrijednu hranu nastalu iz kvalitetnih namirnica uzgojenih u Međimurju i okolici.

Posjetite Uljaru
image01

Proizvodi iz našeg asortimana: Vrtkoblen, TRAVKOblen, Željezo u prahu, Za stabljiku i plod, Univerzalno folijarno gnojivo, Univerzalno gnojivo za list i cvijet, Osmocote Plus tablete, KORIJEN, CVIJETKO.
Supstrati iz našeg asortimana
: Biokompovit Classic, Biokompovit Univerzal, Biopost, Biokompovit trava.

Hobi program
image01

Naš široki raspon gnojiva sa kontroliranim otpuštanjem hranjiva osigurava dugotrajni, zdravi i održivi rast Vaših biljaka u hortikulturi, voćarstvu povrćarstvu i vinogradarstvu

Gnojiva
image01

Točna aplikacija igra važnu ulogu u programu održavanja travnjaka pa je odabir dobrog razbacivača od presudne važnosti. Everris profesionalcima nudi izbor između tri provjerena modela.

Rasipači
image01

Omogućite svojim biljkama da ostvare vlastitu genetsku predispoziciju, puni potencijal rasta, razvoja i cvatnje. U ponudi nudimo najsuvremenije supstrate za uzgoj presadnica, sadnica povrća, cvijeća i drugog ukrasnog bilja.

Supstrati
image01

Scotts professional postaje Everris TM

everis vijest1Poštovani kupci, u veljači ove godine Scotts Miracle Gro kompanija prodala je svoj sektor proizvodnje profesionalnih gnojiva ICL grupi. U tvornicama u Heerlenu (Nizozemska)  i Charlestonu (SAD) direktori Scotts Professionala i ICL-A predstavili su novo ime za globalni profesionalni biznis: EverrisTM.  

Predstavljen je novi logo tvrtke „Vođeni inovacijama, inspirirani prirodnom“.

Ime Everris je simbol opredjeljenja kompanije daljnjemu poboljšanju tehnologije, proizvoda i usluga za profesionalce svuda po svijetu. Koristeći najbolje od Scotts Professionala i  ICL-a, Everris će nastaviti  razvitak svjetski poznatih visoko efikasnih brandova i proizvoda, uključujući  Osmocote®, Peters®, Universol®, Agriform®, Sierraform® GT, Sierrablen® Plus i Agroblen®. Za  krajnje korisnike ovih gnojiva ništa bitno se neće  promijeniti osim imena tvrtke. Proizvodi i  načini upotrebe neće se promijeniti. Štoviše možete očekivati poboljšanje postojećih proizvoda i daljnje inovacije.  
Više na everris.com